dimarts, 26 de febrer del 2013


                                          La dona de la finestra



Activitat final treball sobre el quadre La dona a la finestra de Dalí





              
És la historia de una dona que cada dia la el seu home senva a  pescar per dur doblers a la casa per poder mantenir a la seva dona.Ella no fa feina es una senyora que tansols esta a casa fent net i preparant el manja pel seu marit que sempre quan arriba esta cansat del llarg dia de feina.

  Ella sempre quan arriben  les  set del capvespre la  senyora es queda a la finestra esperant a que el seu homo arribi sá i que pugin passar una bona nit plegats ja que l'homo s'envà ben demati a pescar i no torna fins l'orabaixa de tard.La dona sempre que arriba pega un suspir perque veu que arriba sá i que no li a passat res dolent. Perque són una pareia enamoradisima i que si no fos per els doblers que dona la pesca l'homa se quedaria per sembre junt a la dona fora desferrar-se perque sembre viuen un per l'altre sempre pensen amb ells perque viuen a un món on només viuen ell i ella  aillats de la mala gent i de les altres persones. L'homa  deu estar molt de temps fora anar a ningún lloc tansols de la barca fins a la seva casa. La dona es la unica que surt els dematins a veure com perteix el seu homo i despues va a fer la compre per poder passar el dia i preparar el seu dinar i els sopar per els dos.

   Estan  molt enamorats mai s'han sigut infiels i no ho feran perque l'amor que senten l'un per l'altre es inmens i que mai acabara i que pensen amb un futur junts ells dos i els seus fills. 



             La Dona De La Finestra 


Soc una dona de casa
que no me cans massa,
que mai a cobrat
i tampoc a robat.


El meu home no es pobre
és un bon pescador,
encara que li agradaria ser domador,
per seduir una cobre

Me pas el dia a la finestra
perquè estic molt preocupada,
fa una bona tempesta
i esper que no trigui l'arribada.


Estic molt enamorada
de un bon cor
esper que a la madrugada
poguem fer l'amor.
                              
                               




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada