dijous, 14 de febrer del 2013

Crea una història...



                    1. Observa aquest quadre atentament "La dona a la finestra" de Dalí i a partir de tot això crearàs una història.


1.A. Crea un personatge: 
La dona de la finestre.

Qui és aquesta dona? Què nom?
Es una dona que sempre esta a  la finestre esperant a que el seu homo torni de un llarg dia de pesca  i cada dia  a la tarda l'espera a que torni. Li diven Claudia
      És casada, separada, vídua, soltera? Té fills? És una dona sana?
Es casada  no te fills i és una dona sana.
És la senyora de la casa? Una criada? L'amant?
és la senyora de la casa.
Què fa? Descansa de la neteja? Espera l'estimat? Pensa?
Espera el seu homo a que vengi de un llarg dia de feina (pescador)
Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista?
Es una dona serzilla  que esta  preocupada perque sempre passa pena pel seu homo que esta  amb la barca pel mar i que esta feliz quan veu que arriba.
...

1. B. Escriu una història amb la protagonista creada. A la història ha d'aparèixer el moment en què està a la finestra.  Mínim 25 línees.
L'ACTIVITAT CONTINUARÀ... 
 
      És la historia de una dona que cada dia la el seu home senva a  pescar per dur doblers a la casa per poder mantenir a la seva dona.Ella no fa feina es una senyora que tansols esta a casa fent net i preparant el manja pel seu marit que sempre quan arriba esta cansat del llarg dia de feina.
 
  Ella sempre quan arriben  les  set del capvespre la  senyora es queda a la finestra esperant a que el seu homo arribi sá i que pugin passar una bona nit plegats ja que l'homo s'envà ben demati a pescar i no torna fins l'orabaixa de tard.La dona sempre que arriba pega un suspir perque veu que arriba sá i que no li a passat res dolent. Perque són una pareia enamoradisima i que si no fos per els doblers que dona la pesca l'homa se quedaria per sembre junt a la dona fora desferrar-se perque sembre viuen un per l'altre sempre pensen amb ells perque viuen a un món on només viuen ell i ella  aillats de la mala gent i de les altres persones. L'homa  deu estar molt de temps fora anar a ningún lloc tansols de la barca fins a la seva casa. La dona es la unica que surt els dematins a veure com perteix el seu homo i despues va a fer la compre per poder passar el dia i preparar el seu dinar i els sopar per els dos.
 
   Estan  molt enamorats mai s'han sigut infiels i no ho feran perque l'amor que senten l'un per l'altre es inmens i que mai acabara i que pensen amb un futur junts ells dos i els seus fills.
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada