dilluns, 28 de gener del 2013

Moulin Rouge

Sinopsi Moulin Rouge




      1. Fes la sinopsi de la pel·lícula "Moulin Rouge". L'has de fer com la sinopsi que teniu penjada en aquest blog sobre Avatar. penja diferents imatges, parla del seu director, parla dels actors principals, parla del sentit de la pel·lícula, argument, etc.



La pelicula tracta sobre l'amor de   una dona que  toca ser la senyora de el duque que se enamora de un miserable compositor.Aquest amor es imposible perquè el duque mai deixaria que la dona estagues amb el miserable compositor, encara i així van aconsequir tenir una relació curte i amagada dels demés, però no va durar molt perque el duque es va donar compte i la dona se volia escapar amb el compositor lluny per que no els trobesin però quan sen volia anar li van dir que estava molt malalta i que necesitava prendre un medicament per viure uns dies més. La dona  li va dir al compositor que ja  no li estimava més i que no volia sebre res més el compositor ho va trobar raro i va anar a la obre de teatra i va sortir alla a cantar i al final van  donarse un beso, el duque va intentar matar-lo pero no va tenir exit, despues de tot aquest succes la dona es va estendre a terra i va morir a mans del seu amat compositor.

      2. Parla de la tècnica cinematogràfica innovadora d'aquesta pel·lícula.
La tècnica cenematogràfica  innovadora d'aquesta pel·licula és molt bona  perquè les cameres es movien segons  la pelicula a vegades mès rapid i a vegades mès lent, llevors també li acompanyava la musica de fons i la musica que cantave el compositor i la dona que staven enamorats.

      3. Opinió personal.
He vist pelicules molt i molt bones però aquesta també ma agradat moltissim perque tracta de un amor imposible i també perquè la pel·licula no acaba com solen acabar les pelicules de amor sinos queal final a mes de la dona anarsen amb el compositor no lis va donar temps per a res perque la dona es va morir alla mateix a la obre devant molta de gent i en mans de el seu amat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada