dilluns, 29 d’octubre del 2012

:P

                                                             Real Mallorca


És un equip que m'agrada molt per el semple fet en que jo visc a Mallorca. També magrada molt perque te bons jugadors com per exemple en Giovani , Javi Martinez, Andreu Fontas, Hemed, Nsue, etc.

Aquesta temporada va comenser Molt bé Va arribar anar al segon lloc de la clasificacío, pero una mala racha de 4 pertits perduts i consecutius fan que el Mallorca vagi en la posició 8 de la clasificació,  a coincidit amb moltes lesions 5 per ser ecsacte Javi Martinez i el lateral esquerr es varen rompre el menisco i auran de estar un temps fora dels terrenys de joc. Jaño Victor es va rompre els lligements creuats i estara uns 6 messos de baixa també esta lesionat Nunes el central i també el deventer Alvara Vazquez  Moltes lesions amb poc temps i que desgraciada ment es fa notar en els resultats.

Esper que aquesta mala ratcha aqui acabat i que el Mallorca torni a guanyar pertits i estiga a la part alta de la classificació i l'any que ve pugi jugar ueffa i poder veure equips com manchester united , Arsenal, Bayern poderlos veure a l'estadi del Reial Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada