dijous, 13 de juny del 2013

Treballar a través d’un blog digital ha estat una gran aventura

12 jun
 
Aquest any hem treballat gran part dels continguts de l’àmbit sociolingüístic a través d’un blog digital que, amb l’ajuda de la nostra professora Antònia Lladonet, hem creat de manera individual. Ha significat una manera diferent de treballar i ens ha agradat moltíssim.
Hem après moltes coses que no ens podíem ni imaginar. Hem fet tot tipus d’exercicis de català, de castellà i de socials. També hem fet treballs, hem comentat poemes, hem fet exercicis ortogràfics, hem reforçat el contingut del dossier, ens hem aproximat molt al món de la literatura, hem tractat temes actuals, hem llegit moltíssim, hem reforçat l’expressió escrita, etc. També hem pogut expressar les nostres emocions, i hem celebrat, de manera especial, dies assenyalats com el dia de la mare, que vam escriure-li una carta com si li haguéssim d’entregar personalment, el Nadal, el dia de la pau, el dia de Sant Jordi, el dia de la poesia, el dia del pare, etc… També hem tengut ocasió de fer entrades lliures, i això ha donat lloc a l a nostra imaginació i a poder publicar sobre els temes que més ens interessen a cada un de noltros. Ens ha agradat estar al dia de tots els temes reivindicatius, ja que ens interessen i no volem quedar-ne al marge.
Ens ha motivat molt treballar d’aquesta manera ja que el món virtual és molt obert i et permet accedir a una informació molt àmplia. A més, cada publicació ha d’anar acompanyada d’una imatge que la representi, i això dóna molt de color al dia a dia, i et crees el teu propi llibre.
Per acabar, volem agrair l’esforç de la nostra professora per tota la feina que ha fet perquè això funcioni. Entrades diàries, amb exercicis adaptats al curs, etc. Sobretot agraïm les seva passió a l’hora de fer-nos classe. Ha estat un any molt especial.
Autors: 4t de Diversificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada