dimarts, 14 de maig del 2013

Història

Una historieta...

Una historieta...








Havia una vegada un nin de 8 anys que el seu pare cada vespre li llitgia un llibre perque pugues dormi millor i pensant amb coses boniques.

 Un vespre el nin va trobar a la biblioteca un llibre que li va cridar molt la atenció, i va decidir agafarlo perque el seu pare li llitgiges el mateix vespre. Antes de dormir quan va arribar el vespre el seu pare ja tenia un llibre preparat per llitgir, el nin va decidir llitgir el llibre que ell avia trobat a la biblioteca.
Quan el pare va comensar a llegir el conte  ell estava entusiesmat per sebre que deia. Xerrava de una capse màgica on els nens podien demanar el que volgesin, quan estava per la meitat del llibre el nin es queda dormit. Aquell vespre el nin va somiar que tenia en les seves mans la capse màgica i demana va tot el que volia volia una play 3, una bicicleta, roba nova perque la que te ja li venia estreta, un millor amic que l'escoltes sempre i a lo derrer demana una mascota que no fos  normal tenir a casa i li va sortir una ovella negre que la anomenaven Timi i aquesta ovella era  molt aguda i jugaven junts amb una pilota.

Al final el nin es desperta i tot va quedar amb un somni per recordar i envidiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada