dijous, 8 de novembre del 2012

...

La Revolució Francesa i altres herbes...




                               

        1. Cerca informació sobre la Revolució francesa. Penja una imatge relacionada amb el tema.

 
És considerada el model de revolució política de la seva època i va suposar la conquesta del poder per la burgesia i el desplaçament de lcia i 'aristocrá el clergat.

        2. Cerca informació sobre Napoleó. Explica la seva biografia i penja una foto del mateix.



Fou general de l'exèrcit durant la revolució Francessa.

        3. Escriu una carta a un amic. Pot ser inventada. 15 línies.

Bon amic t'escric aquesta carta perque no me queda altre remei perque jo no som massa de fer cartes,
Que sepigues que me tens aqui per tot : Per lo bó i per lo dolent. També dirte que em pasat molts bons moments juns, alguns de no tan bons pero superen els bons als dolents per aixó val la pena tot. Magraden molt les juerges que mos pegam als foraviles entre els amics nosaltres i a l'estiu al Carrero aun que l'any que ve ja tendrem 18 anys i podrem anar  de festa per palma amb els nostros coxes que pareixia que era ahir  que comensavem l'ESO. I ser majors d'edat ja esta aquí.

Aurem de anar ben alerta  en les bregues i en les putades que solem fer segons quan perque als 18  ja no son bromes perque  podriem anar a la presó. Esper que aun que no fegem putades seguigem disfrutant tu i jo junt als altres culeges que tenim en comú.

 Fa un o dos messos que no quedam massa i es el simple fet que que els dos em trobat al.lota  i pasam alguns que altres capvespres i  caps de s'emanes  pero esper que are que ja fa un temps que tenim al.lota tornem  com antes a que dar més i celebrar més festes .

Para Andreu Galmés Ruiz ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada